Незламний критерій

Щоб позбутися сумнівів – правий ти чи не правий і в будь-якому своїй дії завжди керуватися незламної інтуїцією, що твої дії людяні, треба навчитися у всіх життєвих перипетіях завжди тримати свідомість у серце і постійно бути на ньому зосередженим. Але для цього потрібно попередньо повправлятися, возжігая нетлеющій вогонь у серцевому центрі.

Краще всього для цих цілей подумки уявити, що твоє серце відкрите для Бога і він читає його таємні помисли, як відкриту книгу. Прекрасно буде, якщо це уявне стояння перед Богом супроводжувати читанням молитви: «Господи, Ісусе Христе, Сину Божий, помилуй мене грішного». І робити це невпинно, по можливості скрізь і в будь-якій справі. При цьому треба ретельно відстежувати емоційний фон, супроводжуваний уявне стояння перед Богом. Пройде деякий час і ви відчуєте явно відчутну теплоту в серці – це буде прекрасним знаком того, що ви знайшли критерій істинності і людяності ваших помислів і дій. І тепер, роблячи щось, ви раптом відчуєте, що серцевий жар починає спадати, ви можете точно сказати собі: «Я – неправий!». І возжигались вогонь щирим покаянням.
Ще одним незламним критерієм є те, що для здоров'я необхідна якісна питна вода. І купуючи таку воду – будьте розбірливі. Зараз багато хто може похвалитися – ми доставляємо воду по Москві. Але мало хто з виробників відрізняється високою якістю своєї продукції і бездоганною репутацією. Питна вода артезіанська – найкращий вибір! Вже повірте!